Mathias & Maja

Om Majas Fritid AB

Majas Fritid AB började som så många andra företag som ett fritidsintresse. Husvagn o husbil är ju ett fantastiskt skönt och flexibelt sätt att finna både avkoppling och lite äventyr med vänner och familj.

Vår ambition är inte att bli den största handlaren med stora kostsamma utställningslokaler och designade säljkontor. För oss är det viktigare att erbjuda bästa service och bemötande när du vill göra en riktigt bra affär med den trygghet som man kan förvänta sig av en seriös handlare. 

Jag Mathias som driver företaget har jobbat snart 20 år i branschen som bilsäljare, försäljningschef och platschef och nu som egen företagare och har ett livslångt brinnande intresse av bilar och alla slags fordon med hjul. 

Vi har inga öppettider utan tar emot dig när det passar dig. Fordonen visas i anslutning till vår bostad. Med det konceptet så kan vi alltid erbjuda bästa pris till ärliga villkor.

Om vi har en vagn eller bil  i sortimentet så kan du räkna med att den ligger helt rätt i pris även jämfört med privatmarknad.

Majas Fritid? Ja, det var dottern Maja som anordnade en ställplats på vår åker för husbilar och namnet Majas Fritid blev lite etablerat med en positiv klang så när det blev ett riktigt företag fick namnet följa med .

Välkommen till en bättre affär endast 30 km från Visby!       -Värt en utflykt..;)

Vår personal

Mathias fredrikson
Ägare, säljare

0498-22 10 40

mathias@majasfritid.se

Henrick Hallenbring
Tekniker / Rekond

0498-22 10 40

Linda Pettersson
Ekonomi

0498-22 10 40

Se Majas film om pappas företag.

Kolla in vart Elton skaffade sin snygga bil… (Barnens egna "reklamfilm" till pappas företag) Husvagnar, Husbilar o Personbilar hittar du hos oss på "landet" i Boge… Välkomna!

Publicerat av Majas Fritid AB den 27 augusti 2017